Laatste Nieuws

Goedkope rolgordijnen voor elke interieur

Rolgordijnen zijn perfect voor elke woon interieur. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en een oplossing voor vrijwel elke kamer in huis. Daarnaast rolgordijnen verkrijgbaar in alle mogelijke maten en kleuren, zowel doorschijnend als verduisterend. Bijvoorbeeld lichtdoorlande rolgordijnen voor woonkamer en verduisterende voor de slaapkamer. Naast rolgordijnen kun je ook kiezen voor duo rolgordijnen waarmee je zelf de lichtinval kunt aanpassen. Gemotoriseerde rolgordijnen kopen? Hiermee kan je jouw rolgordijnen op afstand bedienen. Zo is er altijd een rolgordijn dat past bij jouw smaak en interieur. Wil je jouw rolgordijnen op maat laten maken? Dit kan heel eenvoudig online 20% tot 50% goedkoper.

Voordelige rolgordijnen voor alle ramen

Standaard maat rolgordijnen passen niet bij jouw ramen? Via deze pagina kun je op maat gemaakte rolgordijnen/ duo rolgordijnen krijgen tegen de laagste prijzen in Nederland. Met op maat gemaakte duo rolgordijnen/ dubbele rolgordijnen   kun je de hoeveelheid licht regelen, zo kun je duo rolgordijnen volledig kunt sluiten als je het licht volledig wilt blokkeren, of ze een beetje open kunt laten als je het licht wilt binnenlaten. Of je nu op zoek bent naar rolgordijnen voor een schuin raam, een slaapkamerraam of een klein keukenraam,

op maat gemaakte rolgordijnen passen bij elke raam. Kies uit zwarte rolgordijnen, bamboe rolgordijnen, witte rolgordijnen en vele andere kleuren, designs en texturen.

Wil je verduisterende rolgordijnen kopen

Wakker geworden en niet uitgeslapen? Als je op zoek bent naar de perfecte rolgordijnen om elke kamer in je huis te verduisteren, zoek dan niet verder dan rolgordijnen op maat met zijgeleiding. De verduisterende rolgordijnen zorgen voor een goede nachtrust, zodat u uitgerust wakker wordt. Verduisterende rolgordijnen zorgen ook voor isolatie van de ruimte. Zo houdt u uw slaapkamer of andere ruimte het hele jaar door op de juiste temperatuur. Met zoveel soorten, kleuren en patronen is er voor ieder interieur een rolgordijn te vinden. Verduisterende rolgordijnen laten weinig licht door en bieden volledige privacy. Daarnaast zijn verduisterende dakraamrolgordijnen door hun isolerende eigenschappen ideaal voor zolders en slaapkamers. Dit zorgt voor een comfortabele temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur.