LG Wasmachine

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

LG Wasmachine 8 kg

24,95 0,00
Huur de beste LG Wasmachines bij Skala.nl! Kies je voor zuinig en betrouwbaar, kies dan voor deze LG wasmachine (F4J5TN3W). Allereerst valt deze LG wasmachine in energieklasse A+++, wat extreem zuinig is. Maar ook de wasprestaties en het gebruiksgemak van deze LG wasmachine zullen je beslist bevallen Je kunt in deze LG wasmachine maar liefst 8 kilo was kwijt. Ideaal dus voor gezinnen met veel wasgoed. Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling. Het maximale centrifuge toerental van deze LG wasmachine is 1400 toeren. De was is dus bijna droog en hoeft nog maar kort de wasdroger in. Huur deze LG wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

LG Wasmachine 9 kg

24,95 0,00
Huur de beste LG Wasmachines bij Skala.nl! Kies je voor zuinig en betrouwbaar, kies dan voor deze LG wasmachine (F4WV909P2). Allereerst valt deze LG wasmachine in energieklasse A+++, wat extreem zuinig is. Maar ook de wasprestaties en het gebruiksgemak van deze LG wasmachine zullen je beslist bevallen Je kunt in deze LG wasmachine maar liefst 9 kilo was kwijt. Ideaal dus voor gezinnen met veel wasgoed. Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling. Daarnaast bevat de wasmachine een TurboWash-360 funtie die 5kg was binnen 39 minuten brandschoon heeft! Het maximale centrifuge toerental van deze LG wasmachine is 1400 toeren. De was is dus bijna droog en hoeft nog maar kort de wasdroger in. Huur deze LG wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

LG Wasmachine A+++

19,95 0,00
Huur de beste LG Wasmachines bij Skala.nl! Deze LG wasmachine (FH496TDA3) is misschien wel de beste wasmachine ter wereld. Allereerst valt deze LG wasmachine in energieklasse A+++, wat extreem zuinig is. Maar ook de wasprestaties en het gebruiksgemak van deze LG wasmachine zullen je beslist bevallen Je kunt in deze LG wasmachine maar liefst 8 kilo was kwijt. Ideaal dus voor gezinnen met veel wasgoed. Dankzij de unieke softcare trommel van deze LG wasmachine wordt je kleding extra voorzichtig gewassen. De directe aandrijving zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en centrifugeren Het maximale centrifuge toerental van deze LG wasmachine is 1400 toeren. De was is dus bijna droog en hoeft nog maar kort de wasdroger in. Huur deze LG wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Centrifugetoerental maximaal 1400 rpm Waterverbruik in standaardprogramma in liters 52 Jaarlijks energieverbruik 179 KWh Geluidsniveau bij wassen 52 db Geluidsniveau bij centrifugeren 75 db Beladingsherkenning Watersensor en sopschuimbewaking Resttijd indicatie en watercontrol systeem Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.