Laatste Nieuws

Voor elke woning zijn er jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn ideale raamdecoraties, omdat ze voor veel situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout en aluminium, in verschillende breedtes en kleuren. Voor elke ruimte zijn er geschikte jaloezieën. U kunt kiezen tussen kant-en-klare zonwering en op maat gemaakte jaloezieën. Kant-en-klare jaloezieën zijn goedkoper, maar op maat gemaakte jaloezieën hebben nog andere voordelen.

Aluminum jaloezieën

Aluminium jaloezieën geven je huis een elegante uitstraling. Je bepaalt de hoeveelheid licht en privacy met een beetje trekkracht aan de optrekkoorden. Op maat gemaakte aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16 mm, 25 mm, 35 mm of 50 mm breed als u de op maat product kiest. Meestal wordt gekozen voor zwart of wit, maar je kunt ze met meerdere kleuren bestellen. U kunt in sommige gevallen zelfs een punch-optie kiezen voor een uniek effect. Zeker in de badkamer kies je voor aluminium jaloezieën. Ze zijn geweldig voor natte omgevingen omdat ze bestand zijn tegen stoom en druppels. Als je echt aan een minpunt zou moeten denken, zou je kunnen zeggen dat in principe alle aluminium jaloezieën (behalve hout) geluid weerkaatsen in plaats van het op te nemen. In grotere ruimtes hoor je dan wat meer galm en dit kan de sfeer wat koeler maken.

Aluminium jaloezieen kopen

Hoe creëer ik sfeer met houten jaloezieën

Hout is een prachtig natuurproduct dat goed samengaat met zachte stoffen en praktisch alle tinten van het kleurenspectrum. Donkere houten lamellen passen goed bij lichte pastel kleurige gordijnen. Aardetinten zoals mosgroen, beige of donkerbruin op de muren passen ook goed bij houten jaloezieën.

Wees niet bang om verschillende houttinten met elkaar te mengen:

een houten stoel, een houten bijzettafel of parket met een dramatische textuur past goed bij houten jaloezieën zonder het te overdrijven. Je creëert contrast met zachte stoffen als fluweel en katoen, maar ook met andere natuurlijke producten zoals leer.

Vind hier  aanbod van houten jaloezieën