Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Bosch Wasmachine & KVC

52,90 40,95

Skala.nl denkt met je mee en komt met dit ideale combinatievoordeel! Je kunt een wasmachine en KVC van het topmerk Bosch bij Skala.nl huren! Laat deze kans niet schieten en zorg dat je vandaag nog bestelt!

Ben je op zoek naar een goede wasmachine met een flinke trommelinhoud? Dan is deze Bosch wasmachine met een capaciteit van 7 kilo precies wat je nodig hebt! Deze Bosch wasmachine heeft bovendien energieklasse A+++ en is daardoor ook nog eens heel erg zuinig. Je bespaart dus elk jaar op je energierekening! Ook heeft dit nieuwe model Bosch wasmachine een ingebouwde LED indicatie waarmee je in één oogopslag het programmaverloop kunt volgen. Daarnaast is deze wasmachine extreem stil en zuinig dankzij de koolborstel loze motor. Bestel deze Bosch wasmachine vandaag nog!

De KGV33UW30 is een vrijstaand model met boven een koelvak en onder een vriesvak. De totale inhoud van deze Bosch koelvriescombinatie is 287 liter. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 193 liter en het vriesgedeelte heeft een inhoud van 94 liter. Door de grote ruimte in deze Bosch koelvriescombinatie (BO-KGV33UW30) kun je met gemak je gekoelde producten bewaren. Of je nu met 2 personen of 4 personen bent, deze koelvriescombinatie is groot genoeg voor iedereen!

Het toegekende label van Energieklasse A++ wil zeggen dat deze KGV33UW30 enorm energiezuinig is met een verbruik van 219 KW/h per jaar. Dit is een van de zuinigste modellen die wij in ons assortiment hebben.

Huur vandaag nog deze combinatiedeal door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. 

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Bosch Wasmachine + Condensdroger

52,90 39,95

Skala.nl denkt met je mee en komt met dit ideale combinatievoordeel! Je kunt een wasmachine en wasdroger van het topmerk Bosch bij Skala.nl huren! Laat deze kans niet schieten en zorg dat je vandaag nog bestelt!

Ben je op zoek naar een goede wasmachine met een flinke trommelinhoud? Dan is deze Bosch wasmachine met een capaciteit van 7 kilo precies wat je nodig hebt! Deze Bosch wasmachine heeft bovendien energieklasse A+++ en is daardoor ook nog eens heel erg zuinig. Je bespaart dus elk jaar op je energierekening! Ook heeft dit nieuwe model Bosch wasmachine een ingebouwde LED indicatie waarmee je in één oogopslag het programmaverloop kunt volgen. Daarnaast is deze wasmachine extreem stil en zuinig dankzij de koolborstel loze motor. Bestel deze Bosch wasmachine vandaag nog!

De Bosch Condensdroger (WTN83202NL) met een mooi design en een ronde voorlader vuldeur. De maximale vulcapaciteit van deze machine is 7 kg.

Door de inhoud van 7 kg kun je in één keer heel gemakkelijk je kleren laten drogen! Dit bespaart jou energie en tijd. 

Daarnaast beschikt deze Bosch wasdroger (WTN83202NL) over een antivibratie design zodat hij extra stil is. Ook bevat de Bosch WTN83202NL een antikreuk fase zodat strijken minder belangrijk wordt. 

Huur vandaag nog deze combinatiedeal door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. 

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?

Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Bosch Wasmachine + Wasdroger

57,90 46,95

De beste combi deals bij Skala.nl!

Ben je op zoek naar een goede wasmachine met een royaal vulgewicht? Dan is deze Bosch wasmachine met een capaciteit van 7 kilo precies wat je nodig hebt! Deze Bosch wasmachine heeft bovendien energieklasse A+++ en is daardoor ook nog eens heel erg zuinig. Je bespaart dus elk jaar op je energierekening! Ook heeft dit nieuwe model Bosch wasmachine een ingebouwde LED indicatie waarmee je in één oogopslag het programmaverloop kunt volgen. Daarnaast is deze wasmachine extreem stil en zuinig dankzij de koolborstel loze motor. 
Specificaties van de wasmachine:
• Vulgewicht: 7 kg
• Energielabel: A+++
• Toerental: 1.400 RPM
De Bosch WTR83V02NL is een wasdroger met een mooi design en een ronde voorlader vuldeur. Het maximale vulgewicht van dit apparaat is 7 kg. Deze Bosch wasdroger heeft vier verschillende programma's: handwas, wol, mix, snel en sport.
Deze wasdroger is een warmtepompdroger. Dit betekent dat hij zuiniger is dan een condensdroger en dus scheelt dat ook in de energiekosten. Omdat een warmtepompdroger op een lage temperatuur droogt kan alle was bij elkaar. Ook heeft de wasdroger een uitgestelde start- en antikreukfunctie. De droogtijd van een warmtepompdroger is afhankelijk van type was, de hoeveelheid was, centrifugetoerental en het gekozen programma bv. kast droog.Specificaties van de wasdroger:
• Type: Warmtepompdroger
• Vulgewicht: 7 kg
• Energielabel: A++
Wacht niet langer en huur deze combideal van Bosch door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het gratis bij je aan.
Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? 

Bosch Wasmachine 7 kg

27,95 0,00
Huur vandaag nog deze wasmachine bij Skala.nl! Met de Bosch WAJ28000NL was je in één keer het wasgoed van een huishouden van 1 of 2 personen schoon. Je hebt keuze uit 15 programma's voor onder meer zijde, wol en katoen. Heb je een keer wat minder wasgoed? De wasmachine verbruikt automatisch minder water en energie bij een halve belading. Handig; zo was je milieuvriendelijk en bespaar je ook nog eens op je energierekening. Bespaar je liever tijd dan energie? Dan was je met het extra korte programma in 15 minuten kleine beladingen schoon. Over lekkages maak je je geen zorgen; de Bosch beschikt over zowel slangbeveiliging als overloopbeveiliging. Zo tref je nooit thuis een natte vloer aan. Bestel deze Bosch wasmachine vandaag nog door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Bosch Wasmachine 8 kg

32,95 0,00
Nu te huur bij Skala.nl: de Bosch WAT284B2NL! Deze Bosch wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kg. Dit is genoeg om de was te doen voor het hele gezin. Zoals alle producten op Skala.nl, is ook deze WAT284B2NL wasmachine erg energiezuinig met zijn energieklasse A+++. Wacht dus niet langer en besluit nu! Zo bespaar je elk jaar extra op je energierekening! Het toerental van deze topmachine is 1.400 tpm, wat inhoudt dat dit aanmerkelijk scheelt op je droogtijd! Zo hoef je niet lang meer te wachten op het drogen van je kleding én je loopt geen risico dat je kleding te lang in de droger hoeft te zitten. Het geluidsniveau bij wassen is 49 dB en bij het centrifugeren 76 dB. Verder beschikt het over een EcoSilence Drive waardoor dit model duurzamer, stiller en energiezuiniger wast. Deze wasmachine huren van Bosch betekent voor jou: geen dure onderhoud- of reparatiekosten meer. Daarnaast zullen de monteurs van Skala.nl deze wasmachine volledig gratis afleveren en installeren! Wacht geen moment langer en bestel nu deze Bosch wasmachine door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.