Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

LG Wasdroger 9 kg

37,95 0,00
Huur deze LG 9 kg wasdroger vandaag nog bij Skala.nl! Plus- en minpunten volgens onze Skala.nl specialisten + Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++
+ De Auto Cleaning Condenser reinigt zichzelf tijdens het drogen, waardoor je minder onderhoud hebt.
+ Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer. - Droogtijd Programmaduur van het standaard katoenprogramma op volle belading 239 min en bij gedeeltelijke belading 130 min
- De wasdroger beschikt niet over een stoomfunctie om je wasgoed glad te stomen. Met deze zeer zuinige LG wasdroger (RC90U2AV2W) is je schone was in een mum van tijd droog. Je kunt er tot wel 9 kilo wasgoed in kwijt, dus ideaal als je regelmatig veel was hebt. Deze LG wasdroger beschikt over het zuinigste energielabel die wij in ons assortiment aanbieden, namelijk A+++. Zo verbruik je maar 175 kWh per jaar! De wasdroger is voorzien van een starttijd uitstelmogelijkheid, waardoor je ook 's nachts kunt drogen. Hierdoor kun je aardig wat besparen op de stroomkosten, wat wel zo prettig is voor je portemonnee. De werk temperatuur van een warmtepompdroger is lager t.o.v. een gewone droger en daardoor beter voor je wasgoed. De droogtijd van een warmtepompdroger is afhankelijk van type was, de hoeveelheid was, centrifugetoerental en het gekozen programma. Op het ingebouwde digitale display van deze LG wasmachine kun je eenvoudig zien hoe lang het nog duurt voordat je de was eruit kunt halen. Andere pluspunten: deze LG wasdroger bevat 14 programma's en beschikt ook over een antikreuk fase waardoor strijken overbodig is! Verder heeft deze wasdroger een kinderslot en temperatuurbewaking. Huur deze LG wasdroger nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan.

LG Wasdroger 9 kg

29,95 0,00
Huur deze LG 9 kg wasdroger vandaag nog bij Skala.nl! Plus- en minpunten volgens onze Skala.nl specialisten + Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A++++ De Auto Cleaning Condenser reinigt zichzelf tijdens het drogen, waardoor je minder onderhoud hebt.+ Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer. - Droogtijd Programmaduur van het standaard katoenprogramma op volle belading 239 min en bij gedeeltelijke belading 130 min - De wasdroger beschikt niet over een stoomfunctie om je wasgoed glad te stomen. Met deze zeer zuinige LG wasdroger (RC90U2AV2W) is je schone was in een mum van tijd droog. Je kunt er tot wel 9 kilo wasgoed in kwijt, dus ideaal als je regelmatig veel was hebt. Deze LG wasdroger beschikt over het zuinigste energielabel die wij in ons assortiment aanbieden, namelijk A+++. Zo verbruik je maar 175 kWh per jaar! De wasdroger is voorzien van een starttijd uitstelmogelijkheid, waardoor je ook 's nachts kunt drogen. Hierdoor kun je aardig wat besparen op de stroomkosten, wat wel zo prettig is voor je portemonnee. De werk temperatuur van een warmtepompdroger is lager t.o.v. een gewone droger en daardoor beter voor je wasgoed. De droogtijd van een warmtepompdroger is afhankelijk van type was, de hoeveelheid was, centrifugetoerental en het gekozen programma. Op het ingebouwde digitale display van deze LG wasmachine kun je eenvoudig zien hoe lang het nog duurt voordat je de was eruit kunt halen. Andere pluspunten: deze LG wasdroger bevat 14 programma's en beschikt ook over een antikreuk fase waardoor strijken overbodig is! Verder heeft deze wasdroger een kinderslot en temperatuurbewaking. Huur deze LG wasdroger nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan.

LG Wasmachine & Wasdroger 9 kg

62,90 50,95

Huur nu deze LG wasmachine & wasdroger vandaag nog bij Skala.nl!

Kies je voor zuinig en betrouwbaar, kies dan voor deze LG wasmachine (F4J5TN3W). Allereerst valt deze LG wasmachine in energieklasse A+++, wat extreem zuinig is. Maar ook de wasprestaties en het gebruiksgemak van deze LG wasmachine zullen je beslist bevallen 

Je kunt in deze LG wasmachine maar liefst 8 kilo was kwijt. Ideaal dus voor gezinnen met veel wasgoed. Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Het maximale centrifuge toerental van deze LG wasmachine is 1400 toeren. De was is dus bijna droog en hoeft nog maar kort de wasdroger in. 

Daarnaast is je schone was met deze zeer zuinige LG wasdroger (LG-RC90V9AV3Q) in een mum van tijd droog. Je kunt er tot wel 9 kilo wasgoed in kwijt, dus ideaal als je regelmatig veel was hebt.

Deze LG wasdroger beschikt over het zuinigste energielabel die wij in ons assortiment aanbieden, namelijk A+++. Zo verbruik je maar 175 kWh per jaar! De wasdroger is voorzien van een starttijd uitstelmogelijkheid, waardoor je ook 's nachts kunt drogen. Hierdoor kun je aardig wat besparen op de stroomkosten, wat wel zo prettig is voor je portemonnee. De werk temperatuur van een warmtepompdroger is lager t.o.v. een gewone droger en daardoor beter voor je wasgoed. De droogtijd van een warmtepompdroger is afhankelijk van type was, de hoeveelheid was, centrifugetoerental en het gekozen programma.

Op het ingebouwde digitale display van deze LG wasmachine kun je eenvoudig zien hoe lang het nog duurt voordat je de was eruit kunt halen.

Andere pluspunten: deze LG wasdroger bevat 14 programma's en beschikt ook over een antikreuk fase waardoor strijken overbodig is! Verder heeft deze wasdroger een kinderslot en temperatuurbewaking.

Huur deze LG was/droog combinatie nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het gratis bij je aan.

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?

Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

LG Wasmachine 9 kg

32,95 0,00
Huur vandaag nog deze LG Wasmachine 9 kg op Skala.nl! De F4WV709P1 is met de ingebouwde Direct Drive motor goed voor je portemonnee en beter voor het milleu. Dit model heeft een wascapaciteit van 9 kg en zorgt er met een A+++-30% energielabel voor dat de behandeling van het wasgoed altijd zuinig verloopt. Met 14 wasprogramma's, 6 verschillende wasbewegingen en stoomfunctionaliteit, komt je wasgoed altijd fris, zacht en schoon uit de wasmachine. Met een breed wasprogramma's, bijvoorbeeld voor donker wasgoed, sportkleding en delicate kleding als wol, wordt al jouw wasgoed eenvoudig schoon met de ingeprogrammeerde wasprogramma's. Het toerental van deze wasmachine ligt op een maximumsnelheid van 1.400 RPM, wat betekent dat je de lading wasgoed in een snel tempo kan centrifugeren na het wassen. Je kleding is daardoor in een mum van tijd schoon! De toegevoegde waarde van deze wasmachine ligt bij de SpaSteam-functie. Deze was-optie vermindert de allergenen op je kleding met 99,9%! Daarnaast zorgt het ook voor minder kreuken in je kleding. Met de SmartThinq app kun je o.a. programma's downloaden voor babykleding, zweetvlekken, jeans, felle kleuren, zwemkleding en enkele wasstukken. Doe je jouw was liever s'nachts? Geen probleem! De F4WV709P1 heeft een nachtprogramma zodat je niemand meer wakker maakt tijdens je nachtelijke was-sessies. Wacht niet langer en huur deze wasmachine door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.