Toont alle 14 resultaten

Show sidebar

Samsung 7 kg Wasmachine + Koelvriescombinatie

57,90 42,95

Huur vandaag deze Samsung wasmachine en Samsung Koelvriescombinatie bij Skala.nl!

Samsung wasmachine nu te huur bij Skala.nl.

Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de EcoBubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 7 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk.

Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig!

Deze Samsung koelvriescombinatie (RB33N300NWW) is niet alleen heel ruim, maar gaat ook nog eens heel slim om met die ruimte door instelbare rekken. Hierdoor kun je in deze koelvriescombinatie meer kwijt dan je denkt. En geniet je van maximaal gebruiksgemak.

De volledig open bak, schuifrekken en de slimme uitneembare mand helpen u om uw koelwaren gemakkelijk te bewaren, in te ruimen en te pakken.

In totaal heeft deze Samsung koelvriescombinatie een inhoud van 315 liter. De koelruimte heeft 1 groenten lade, 4 legplanken en een eierrekje.

Ook de rest van deze Samsung koelvriescombinatie is volledig ingericht op gebruiksgemak en is zeer efficiënt ingedeeld De vriesruimte heeft een inhoud van 98 liter en bevat 3 vrieslades.

Daarbij is het apparaat uiterst zuinig, want hij heeft energieklasse A+++. Dit is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee.

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is?

Samsung AddWash Wasmachine 7 kg

19,95 0,00
Huur nu deze Samsung AddWash 7 kg wasmachine bij Skala.nl! Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW70K4420YW)! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Of ben je gewoon vergeten om een sok de was in te doen dan kan je deze gemakkelijk toevoegen terwijl de was draait. Ideaal toch? Deze Samsung wasmachine is te bedienen met je smartphone waar en wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de EcoBubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een vulgewicht van 7 kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! Huur deze Samsung wasmachine nu snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung AddWash Wasmachine 8 kg

19,95 0,00
Huur vandaag nog deze Samsung wasmachine op Skala.nl! T-shirt of sok vergeten de was in te doen? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW80K5400WW)! Met AddWash kan je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook dat T-shirt dat je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om alleen mee te laten spoelen of centrifugeren. Handig toch? De EcoBubble motor van Samsung mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in geblazen wordt. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee! Je kunt in deze Samsung wasmachine met gemak 8 kg aan kleding kwijt per wasbeurt. Dat maakt deze machine ideaal voor gezinnen met kinderen. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! Huur deze Samsung wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie..

Samsung QuickDrive Wasmachine 8KG

34,95 0,00
Huur vandaag nog deze Samsung wasmachine op Skala.nl! Deze elegante Samsung wasmachine (WW8BM642OBW) draait je was met veel plezier. Daarbij gaat hij uiterst zuinig om met water en stroom. Hij behoort dan ook tot energieklasse A+++. Deze wasmachine beschikt ook over de QuickDrive functie. Dit wil zeggen dat het wassen 2 keer zo snel gaat, terwijl het daarbij ook nog eens 20% minder energie verbruikt! Door de Super Speed van de QuickDrive kun je je dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat neerkomt op een wastijd van 39 minuten. De wasmachine is uitgerust met een Q-Drum, een hoofdtrommel met achterplaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt je kleding dynamisch gewassen. Met de EcoBubble functie wordt je kleding krachtiger gewassen. Tot slot heb je ook nog een kortere spoeltijd door de Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en de hogere centrifugeersnelheid. Zo kom je altijd in nette en schone kleren op je werk of op een speciale gelegenheid. Tevens is er de AddWash functie, waardoor je tijdens het draaien van de was nog vieze was erbij kunt doen! Voor meer informatie over deze QuickDrive wasmachine, klik dan hier verder: https://www.skala.nl/samsung-quickdrive Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung QuickDrive wasmachine 9 kg

37,95 10,00
Huur nu deze Samsung wasmachine voordelig bij Skala.nl! Deze elegante Samsung wasmachine (WW90M642OPW) draait je was met veel plezier. Daarbij gaat hij uiterst zuinig om met water en stroom. Hij behoort dan ook tot energieklasse A+++. Deze wasmachine beschikt ook over de QuickDrive functie. Dit wil zeggen dat het wassen 2 keer zo snel gaat, terwijl het daarbij ook nog eens 20% minder energie verbruikt! Door de Super Speed van de QuickDrive kun je je dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat neerkomt op een wastijd van 39 minuten. De wasmachine is uitgerust met een Q-Drum, een hoofdtrommel met achterplaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt je kleding dynamisch gewassen. Met de EcoBubble functie wordt je kleding krachtiger gewassen. Tot slot heb je ook nog een kortere spoeltijd door de Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en de hogere centrifugeersnelheid. Zo kom je altijd in nette en schone kleren op je werk of op een speciale gelegenheid. Tevens is er de AddWash functie, waardoor je tijdens het draaien van de was nog vieze was erbij kunt doen! Voor meer informatie over deze QuickDrive wasmachine, klik dan hier verder: https://www.skala.nl/quickdrive-wat-houdt-het-in De wasmachine is qua uitstraling het mooiste model wat wij in ons assortiment aanbieden, en qua functies de meest uitgebreide! Je huurt deze geweldige Samsung wasmachine door snel op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung QuickDrive wasmachine 9 kg

27,95 0,00
Huur nu deze Samsung wasmachine voordelig bij Skala.nl! Deze elegante Samsung wasmachine (WW90M642OPW) draait je was met veel plezier. Daarbij gaat hij uiterst zuinig om met water en stroom. Hij behoort dan ook tot energieklasse A+++. Deze wasmachine beschikt ook over de QuickDrive functie. Dit wil zeggen dat het wassen 2 keer zo snel gaat, terwijl het daarbij ook nog eens 20% minder energie verbruikt! Door de Super Speed van de QuickDrive kun je je dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat neerkomt op een wastijd van 39 minuten. De wasmachine is uitgerust met een Q-Drum, een hoofdtrommel met achterplaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt je kleding dynamisch gewassen. Met de EcoBubble functie wordt je kleding krachtiger gewassen. Tot slot heb je ook nog een kortere spoeltijd door de Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en de hogere centrifugeersnelheid. Zo kom je altijd in nette en schone kleren op je werk of op een speciale gelegenheid. Tevens is er de AddWash functie, waardoor je tijdens het draaien van de was nog vieze was erbij kunt doen! Voor meer informatie over deze QuickDrive wasmachine, klik dan hier verder: https://www.skala.nl/quickdrive-wat-houdt-het-in De wasmachine is qua uitstraling het mooiste model wat wij in ons assortiment aanbieden, en qua functies de meest uitgebreide! Je huurt deze geweldige Samsung wasmachine door snel op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung Wasmachine & KVC

62,90 43,95

Huur deze combinatie wasmachine en KVC van het topmerk Samsung vandaag nog bij Skala.nl!

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs (WW80J6600CW)! Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt super snel een compleet programma af en met de Ecobubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 8 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk.

Deze Samsung wasmachine is te bedienen met je smartphone waar en wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.

Daarnaast is deze Samsung koelvriescombinatie (RB37J501MSL) is super ruim om al je gekoelde producten in kwijt te kunnen. Door al deze ruimte kun je gemakkelijk je spullen kwijt en heb je geen extra vriezer nodig voor in de bijkeuken. De totale inhoud van deze Samsung koelvriescombinatie is 352 liter. De koelruimte bevat 255 liter en de inhoud van de vriesruimte is 97 liter. Deze KVC heeft ook nog eens het energielabel A+++, wat betekent dat hij erg zuinig is!

Wacht niet langer en bestel deze combi-deal door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat gratis bij je aan.

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?

Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Heeft u nog vragen over onze service of de producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Samsung Wasmachine & Wasdroger 9 kg

72,90 59,95

Huur nu deze combinatie!

Je kunt van het topmerk Samsung al een wasmachine en wasdroger huren voor een laag bedrag per maand! Laat deze kans niet schieten en zorg dat je deze wascombinatie zo snel als kan in huis haalt!

Wasmachine Samsung QuickDrive 
• Trommelcapaciteit: 9 kg
• Geluidsniveau: 49 dB 
• Energieklasse: A+++

Wasdroger Samsung 
• Warmtepompdroger
• trommelcapaciteit: 9 kg
• Geluidsniveau 65 dB
• Energieklasse A++

Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen over onze service of de producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

*Deze actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.nl.

Samsung Wasmachine + Wasdroger

57,90 39,95

Huur nu deze combinatie!
Je kunt van het topmerk Samsung al een wasmachine en wasdroger huren voor een laag bedrag per maand! Laat deze kans niet schieten en zorg dat je deze wascombinatie zo snel als kan in huis haalt!
Wasmachine Samsung 
• Wasmachine vulgewicht: 7 kg 
• Energielabel: A+++
• Geluidsniveau: 50 dB
Wasdroger Samsung 
• Type: Warmtepompdroger
• Wasdroger vulgewicht: 7 kg 
• Energielabel: A++
Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!?
Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.
Heeft u nog vragen over onze service of de producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!
*Deze actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.nl.

Samsung Wasmachine 7 kg

27,95 1,00
Samsung Ecobubble wasmachine nu te huur bij Skala.nl. Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de Ecobubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 7 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! Huur deze Samsung wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung Wasmachine 7 kg

19,95 0,00
Samsung Ecobubble wasmachine nu te huur bij Skala.nl. Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de Ecobubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 7 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! Huur deze Samsung wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung Wasmachine 8 kg

29,95 0,00
Samsung Ecobubble wasmachine nu te huur bij Skala.nl. Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt super snel een compleet programma af en met de Ecobubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 8 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! Huur deze Samsung wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung Wasmachine 8 kg

22,95 0,00
Samsung Ecobubble wasmachine nu te huur bij Skala.nl. Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt super snel een compleet programma af en met de Ecobubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 8 Kilogram is was in-en uitladen extra makkelijk. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! Huur deze Samsung wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.

Samsung Wasmachine 8 kg

22,95 0,00
Huur nu deze Samsung wasmachine voordelig bij Skala.nl! Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash (WW80K6404)! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen? Met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Ben je gewoon vergeten om een sok de was in te doen, dan kan je deze gemakkelijk toevoegen terwijl de was draait. Ideaal toch? Deze Samsung wasmachine is te bedienen met je smartphone waar en wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af en met de EcoBubble-technologie wordt de was zelfs met koud water in minder dan een uur schoon. De was hoeft dus geen tijdrovende taak meer te zijn. Dankzij de extra grote vulopening met een trommelcapaciteit van 8 Kilogram is de was in-en uitladen extra makkelijk. Daarnaast heeft deze wasmachine energielabel A+++, dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! De doorschijnende, kristalblauwe kleur van de deur staat ook nog eens bijzonder goed bij jouw thuis! Huur deze Samsung wasmachine nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het apparaat graag gratis bij je aan. Voor maar €3,50 per maand wasmiddel in huis!? Bij Skala.nl kan je er nu voor kiezen om een wasmiddel abonnement te nemen bij jouw wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Wist je dat je in de winkel gemiddeld € 84,- per jaar besteedt aan wasmiddel en dit bij Skala.nl maar de helft is? Klik hier voor meer informatie.