Laatste Nieuws

Waarom kiezen voor een TL LED armatuur?

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze in de praktijk beschikken over een uitgesproken voorkeur voor TL verlichting. Er dient evenwel rekening mee te worden gehouden dat het vandaag de dag uitermate belangrijk kan zijn om een besparing te kunnen realiseren op de verlichting in je woning of in bijvoorbeeld de zakelijke omgeving waar je gebruik van maakt. Omwille van deze reden gaat de voorkeur van steeds meer mensen niet langer uit naar traditionele TL verlichting, maar wordt er gebruik gemaakt van een TL LED armatuur. Voor dit type armatuur geldt dat ze zoals de naam reeds aangeeft werkt met LED-verlichting waardoor er heel wat geld kan worden bespaard. Wil je hier nu graag meer over ontdekken? Dan is verder blijven lezen zeker interessant.

Wat maakt de keuze voor TL LED’s tegenwoordig zo populair?

TL-verlichting is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De kans is dan ook ontzettend groot dat je op verschillende plaatsen komt waarop er gebruik wordt gemaakt van dit type verlichting. Denk hierbij niet alleen aan garages, maar ook aan winkels. Zelfs in je eigen woning is de kans bestaande dat je van deze vorm van verlichting gebruik gaat maken. Dit gezegd hebbende is het zo dat er tegenwoordig vaak wordt gekozen voor het kopen van een zogenaamde TL LED armatuur. Door gebruik te maken van deze armatuur is het mogelijk om te kunnen genieten van de voordelen van TL-verlichting, maar dan wel gecombineerd met die van LED. Op deze manier kan je pas echt rekenen op het beste dat de verlichtingsmarkt voor jou in petto heeft.

Wat is een TL LED armatuur precies?

Een TL LED armatuur is een armatuur die zoals de naam je reeds aangeeft specifiek is ontworpen om dienst te doen als behuizing voor een TL LED. In principe ziet deze armatuur er nagenoeg hetzelfde uit als de gewone TL armatuur. Dit betekent dat ze uiteraard over een behoorlijke lengte beschikt. Dat is ook nodig, want anders zou je er uiteraard de LED TL buizen niet in kunnen stoppen. We maken voor wat deze armaturen betreft een onderscheid tussen twee verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium en keramiek. Voor welke van deze twee materialen jij finaal gaat kiezen is te allen tijde afhankelijk van de persoonlijke voorkeur die van toepassing is in jouw situatie.

Wat maakt dit type armatuur voor jou zo interessant?

De keuze voor een TL LED armatuur is er één die in de praktijk ontzettend vaak wordt gemaakt. Dit in het bijzonder tegenwoordig. In eerste instantie geldt in verschillende situaties dat mensen (en bedrijven) willen kunnen genieten van de voordelen die TL-verlichting met zich meebrengt. Echter wil men tegelijkertijd ook graag een bepaalde besparing kunnen realiseren op de energiefactuur. Omwille van deze reden wordt het sterk aangeraden om ervoor te kiezen om gebruik te maken van een LED TL combinatie. Zo kan je met de aanschaf van een TL LED armatuur blijven genieten van de voordelen die verbonden zijn aan TL-verlichting, maar dan wel gecombineerd met het energiebesparende en duurzame karakter van LED. Zo sla je twee vliegen in één klap.